2020. december 3.,
csütörtök, Ferenc, Olívia napja

Riasztás: Újabb hangfelvételekkel folytatódik Gyárfás és Portik ügye

Hír TV

2019. július 9., kedd 20:44

A Riasztás birtokába jutott néhány újabb hangfelvétel a sokat emlegetett Gyárfás-Portik beszélgetések hanganyagából.

A rendőrség, mint ismert nemrégiben lezárta a több mint húsz éve zajló nyomozást és továbbította az iratokat az ügyészségnek. Gyárfás Tamás és jogi képviselője szerint a most nyilvánosságra került hangfelvételek is az ő igazukat bizonyítják, amely szerint az egykori sportvezetőnek semmi köze Fenyő János megöléséhez.

Leszúrta saját anyját egy fiú, rettegésben tartja családját egy 31 éves fiatalember – hogy mi a közös ezekben a hírekben? Eláruljuk, a drogfogyasztás. Sajnos, itt Magyarországon is egyre több tragédiáról hallunk, amelyben nagy szerepet játszik a kábítószer, vagy éppen annak elvonási tünetei. Úgy gondoltuk, érdemes egy kicsit mélyebben megvizsgálni ezeket az esetet, mit tehet a család, mire terjedhet ki a hatóságok jogköre.

Halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozásával vádolja az ügyészség azt a nőt, aki 2016 december közepén az M3-ason Mezőkövesd közelében autójával egy busz elé csúszott. A karambolban több mint tíz autó ütközött, öten meghaltak, nyolcan maradandó sérüléseket szenvedtek el. Az ügyészség indítványa szerint a balesetet okozó nő jó magaviselet esetén akár négy év múlva is szabadulhatna, a védelem azonban nem fogadta el a javaslatot, enyhítésért fellebbezett.

Teljes adás:

Hír TV

x
Rendkívüli hír