2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Riasztás: Továbbra sem született ítélet a darnózseli hentes ügyében

Hír TV

2019. október 22., kedd 21:05

Továbbra sem született ítélet az úgynevezett darnózseli hentes ügyében, a rendőrség befejezte a vizsgálatot a Hableány ügyében, emberölés miatt áll bíróság elé B. László, aki a vád szerint halálra verte VV Fannit és példás gyorsasággal hozott ítéletet a bíróság a kosdi tűzesetben. Ezekről a témákról volt szó a Hír TV Riasztás című műsorában.

Gyilkosság holttest nélkül

Továbbra sem született ítélet az úgynevezett darnózseli hentes ügyében. A férfit azzal vádolják, hogy megölte a feleségét, majd feldarabolta, ledarálta és elégette a holttestet. Ő továbbra is tagadja a vádakat, a holttest maradványaiból pedig csak igen keveset találtak meg a nyomozó hatóságok. Az öt éve tartó ügyben most újabb bírósági tárgyalást tartottak, az ítélet nyilvánosságra hozatalát azonban október 29-ére halasztották.

Traktorosként kezdte, majd volt börtönőr, pszichológus, a rendőrségnél túsztárgyaló, most meg tréningeket tart kommandósoknak. Azt mondta, a jó tárgyalónak profinak kell lenni, érzelmileg is. 

135 nap

A rendőrség befejezte a vizsgálatot a Hableány ügyében. A sétahajó, 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzettel a fedélzetén május 29-én süllyedt el, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A tragédiát heten élték túl. 

Pénzzavarban

Emberölés miatt áll bíróság elé B. László, aki a vád szerint halálra verte Novozánszky, azaz VV Fannit. A 35 éves férfi vélhetően nyereségvágyból ölte meg az egykori valóságshow-szereplőt.

Kosdi tűzeset

Példás gyorsasággal hozott ítéletet a bíróság a kosdi tűzesetben. Az ötéves kisgyermek halálát okozó tragédia a határozat szerint az apa gondatlansága miatt következett be. A férfi elismerte felelősségét a tragédiában, így végül felfüggesztett büntetést kapott.

Hír TV