2022. 01. 22. Szombat Vince, Artúr napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Riasztás

Riasztás: Továbbra sem született ítélet a darnózseli hentes ügyében

Továbbra sem született ítélet az úgynevezett darnózseli hentes ügyében, a rendőrség befejezte a vizsgálatot a Hableány ügyében, emberölés miatt áll bíróság elé B. László, aki a vád szerint halálra verte VV Fannit és példás gyorsasággal hozott ítéletet a bíróság a kosdi tűzesetben. Ezekről a témákról volt szó a Hír TV Riasztás című műsorában.

Gyilkosság holttest nélkül

Továbbra sem született ítélet az úgynevezett darnózseli hentes ügyében. A férfit azzal vádolják, hogy megölte a feleségét, majd feldarabolta, ledarálta és elégette a holttestet. Ő továbbra is tagadja a vádakat, a holttest maradványaiból pedig csak igen keveset találtak meg a nyomozó hatóságok. Az öt éve tartó ügyben most újabb bírósági tárgyalást tartottak, az ítélet nyilvánosságra hozatalát azonban október 29-ére halasztották.

Traktorosként kezdte, majd volt börtönőr, pszichológus, a rendőrségnél túsztárgyaló, most meg tréningeket tart kommandósoknak. Azt mondta, a jó tárgyalónak profinak kell lenni, érzelmileg is. 

135 nap

A rendőrség befejezte a vizsgálatot a Hableány ügyében. A sétahajó, 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzettel a fedélzetén május 29-én süllyedt el, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A tragédiát heten élték túl. 

Pénzzavarban

Emberölés miatt áll bíróság elé B. László, aki a vád szerint halálra verte Novozánszky, azaz VV Fannit. A 35 éves férfi vélhetően nyereségvágyból ölte meg az egykori valóságshow-szereplőt.

Kosdi tűzeset

Példás gyorsasággal hozott ítéletet a bíróság a kosdi tűzesetben. Az ötéves kisgyermek halálát okozó tragédia a határozat szerint az apa gondatlansága miatt következett be. A férfi elismerte felelősségét a tragédiában, így végül felfüggesztett büntetést kapott.

Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!