2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Riasztás

Riasztás: Tizenöt év után lezárhatják a szentesi gyilkossági aktát

Két idős embert megölt, majd a holttesteket a vízóra aknába dobta a rajtakapott sonkatolvaj Kislángon. A brutális kettős gyilkosság részletei mellett a Hír TV Riasztás című műsorában azzal is foglalkoztak, hogy 15 év után végre megoldódhat egy rejtélyes szentesi ügy.

Azonosítás

Olasz és osztrák közreműködéssel került haza egy szentesi férfi, akit azzal vádolnak, hogy megölte korábbi élettársát. A gyilkosság több mint 15 évvel ezelőtt történt, de bizonyíték arra, hogy ő követhette el, csak tavaly merült fel. 

Tetten érve

Brutális kettős gyilkosság történt Kislángon, ahol egy sonkalopáson ért férfi ölt meg egy idős házaspárt. A Riasztás stábjának interjút adott a tettes nevelőapja, aki elmondta, Károly a drogok és az ital hatására egyre kezelhetetlenebbé vált az utóbbi időben. 

Négy lábon szolgálók

Jelenleg több mint 600 kutya segíti a magyar rendőrök munkáját. Kiképzésük igazi embert, és négylábút próbáló feladat. A Riasztás stábja most lehetőséget kapott arra, hogy kicsit bepillantsunk a kulisszák mögé, hogyan is zajlik mindez. 

Vallomás

„Már nagyon bosszantott ” Ezzel indokolta tettét a Riasztásnak adott interjújában az az érdi férfi, aki egy vadásztőrrel támadt anyja élettársára. S. Jánost emberölési kísérlettel vádolják, jelenleg saját házában, nyomkövetővel a lábán várja ügye folytatását.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!