2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Szélesvásznú történelem 19:00

Riasztás

Riasztás: Sztárügyek védője

A móri mészárlás, a soroksári futónő meggyilkolása vagy VV Fanni-ügye. Egy közös biztosan van a felsorolt ügyekben, mégpedig nem más, mint az ügyvéd személye.

Sztárügyek védője

Lichy József a Riasztásnak adott interjúban azt mondta, a sztárügyvéd nem attól lesz valaki, hogy a tv-ben szerepel, hanem attól, hogy szakmailag is elismerik.

Álcázott gyilkosság

Véletlen tűzesetnek próbálta beállítani főbérlője halálát egy budapesti férfi, de a kiérkező tűzoltók és rendőrök hamar rájöttek, hogy a hetedik kerületi lakás súlyosabb titkokat rejt. A két évvel ezelőtt történt ügyben a rendőrség a napokban zárta le a nyomozást.

Vírusbűnözők

Gyógyszerlopás, hamis vakcina-árusítás,  csupán néhány azokból a bűncselekmény-típusokból , amelyet a világjárvány hozott magával.  Mindezek itthon is megjelentek, nemrégiben például több egészségügyi dolgozót vettek őrizetbe, mert Covid elleni gyógyszerrel üzleteltek.

Anita gyermeke

Életfogytig tartó büntetés is várhat arra a 35 éves nőre, aki megszülte, majd hagyta halálra fagyni gyermekét. A tarnazsadányi nő prostitúcióból tartotta fent magát, korábban már három gyermeket szült, de azok gondozását is elhanyagolta. 

HírTV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!