2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:45

Riasztás

Riasztás: Rudi, több mint 200 bevetésen van túl

A Hír TV Riasztás című műsorában Tatabányán egy különleges bírói döntés hátterét tártuk fel és megismertük a NAV egyik leghatékonyabb kollégáját, Rudit is.

  • Riasztás: Rudi, több mint 200 bevetésen van túl

Különleges bírói döntés született a napokban Tatabányán. Nem sokszor fordult elő eddig ugyanis az, hogy valakit elítéljenek annak kapcsán, hogy gyermeke bűnt követ el. Most ez megtörtént, egy nőt, akinek tizenéves fia két hajléktalant is agyonvert, többek között kiskorú veszélyeztetése miatt marasztaltak el. A bíróság szerint az anya nem nevelte megfelelően a fiút, ezért nagy szerepe van abban, hogy megtörténtek a tragikus esetek.

Pótkerékbe rejtett cigaretta, karosszériában eldugott hamis ruhák – a csempészek kreativitása határtalan. Szerencsére a NAV munkatársai is kellően felkészültek. Modern felszerelések és módszerek segítségével próbálják meg kiszűrni a próbálkozókat. A Riasztás riportjából nemcsak ezeket ismerhetik meg, hanem az egyik leghatékonyabban teljesítő kollégájukat, Rudit.

A rendőrség a csolnoki emberölés ügyében lezárta a nyomozást. A zsaruk szerint egy évvel ezelőtt azért történt a bűncselekmény, mert a gyanúsított egy pulóver miatt összeveszett a sértettel. A Riasztásnak annak járt utána, mi lehetett a pontos oka a tragikus eseményeknek és az is kiderült, mit mond az elkövető a tettéről.

A teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!