2020. augusztus 15.,
szombat, Mária napja

Riasztás: Rudi, több mint 200 bevetésen van túl

Hír TV

2019. szeptember 10., kedd 20:30

A Hír TV Riasztás című műsorában Tatabányán egy különleges bírói döntés hátterét tártuk fel és megismertük a NAV egyik leghatékonyabb kollégáját, Rudit is.

Különleges bírói döntés született a napokban Tatabányán. Nem sokszor fordult elő eddig ugyanis az, hogy valakit elítéljenek annak kapcsán, hogy gyermeke bűnt követ el. Most ez megtörtént, egy nőt, akinek tizenéves fia két hajléktalant is agyonvert, többek között kiskorú veszélyeztetése miatt marasztaltak el. A bíróság szerint az anya nem nevelte megfelelően a fiút, ezért nagy szerepe van abban, hogy megtörténtek a tragikus esetek.

Pótkerékbe rejtett cigaretta, karosszériában eldugott hamis ruhák – a csempészek kreativitása határtalan. Szerencsére a NAV munkatársai is kellően felkészültek. Modern felszerelések és módszerek segítségével próbálják meg kiszűrni a próbálkozókat. A Riasztás riportjából nemcsak ezeket ismerhetik meg, hanem az egyik leghatékonyabban teljesítő kollégájukat, Rudit.

A rendőrség a csolnoki emberölés ügyében lezárta a nyomozást. A zsaruk szerint egy évvel ezelőtt azért történt a bűncselekmény, mert a gyanúsított egy pulóver miatt összeveszett a sértettel. A Riasztásnak annak járt utána, mi lehetett a pontos oka a tragikus eseményeknek és az is kiderült, mit mond az elkövető a tettéről.

A teljes adás:

Hír TV