2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Riasztás

Riasztás: Rontáslevétel helyett kifosztás

  • Riasztás: Rontáslevétel helyett kifosztás

 

Egy gyilkos élete

Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk egy nő brutálisan megölte élettársát, majd magával is végezni akart a Kapás utcában. Az öngyilkosság azonban nem sikerült, mivel a kiérkező rendőrök megmentették az életét. Hogy hogyan, arról a legilletékesebbeket kérdeztük.

Nulladik dimenzió

Rontáslevételt ígért, ám csak az értékeiktől „könnyítette meg” idős áldozatait egy kiskunfélegyházi hölgy. Volt, akitől több millió forintot, ékszereket zsákmányolt, de olyan is akadt, aki a házát is odaajándékozta neki az átoktól való félelmében.

Nyomozás mintaszerűen

Egy törvénymódosításnak is köszönhetően sikerült felgöngyölíteni egy 2013-as bűnügyet. Három férfi rabolt ki egy 80 éves nőt. Ketten kézre kerültek, ők már gyakorlatilag le is töltötték büntetésüket. Harmadik társukat azonban csak nemrégiben sikerült azonosítani.

A filantróp

Exkluzív interjút adott a Riasztásnak Vetula Vivien, akinek a vád szerint a csantavéri bérgyilkos, Dér Csaba ölte meg az édesapját. A nő elmondta, azzal, hogy Dér Csaba pénzzel segítette őt, már most többet kapott tőle, mint a saját apjától.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!