2020. május 31.,
vasárnap, Angéla, Petronella napja

Riasztás: Megdöbbentő gyilkossági esetek

2019. május 21., kedd 20:55

A Hír TV Riasztás című műsorában Nagyecseden, Várpalotán és Nyékládházán történt megdöbbentő gyilkossági esetekről lesz szó.

Első riportunkban Nagyecsedre látogatunk, ahol egy férfi jó magaviselete miatt kétnapos eltávozást kapott a börtönből. Ezt az időt azonban nemcsak arra használta fel, hogy meglátogassa haldokló édesapját. Találkozott a barátnőjével is, akit egy vitát követően megfojtott. A férfi állítja, felindulásból követte el tettét, az áldozat édesapja azonban teljesen másképpen látja az esetet. Közben kiderült 20 év fegyházbüntetést javasolt az ügyészség annak a nagyecsedi férfinak az ügyében, aki megfojtotta barátnőjét.

Kettős gyilkosság történt Várpalotán. Az áldozat egy édesanya, aki bejelentette barátjának, elhagyja, mert újra összeköltözik élete szerelmével, aki egyben kétéves gyermeke édesapja is. Az elhagyott férfi azonban bosszút állt, de nemcsak barátnőjén, hanem annak kétéves gyermekén is.

Gyilkosságba torkollott egy szilveszteri családi vita Nyékládházán. A szomszédok szerint a családban mindennapos volt az italozás, majd a veszekedés. Azon a szilveszter estén azonban a vita olyannyira eldurvult, hogy apa és fia összeverekedett. A vád szerint a fiú lelökte a lépcsőn apját, egy karóval többször megütötte, majd megfojtotta.

 

HírTV