2021. június 14.,
hétfő, Vazul napja

Riasztás: Ismét bíróság előtt Portik Tamás

Hír TV

2019. december 3., kedd 21:00

A Riasztás legfrissebb műsorában ezúttal három emberölés nyomába is eredt bűnügyi magazinunk stábja, bemutattak egy igazán sportos jogászt, valamint Portik Tamás legújabb bírósági peréről is beszámoltak.

Gyilkosság gyógyszerrel

Legkorábban 25 év múlva szabadulhat a fegyházból az a szabadbattyáni nő, aki gyógyszer-túladagolással ölte meg férjét. N. Károlyné el akart válni és megszerezni a közös házukat, hogy odaköltöztesse a nála 20 évvel fiatalabb, új barátját. Először pulzusszabályozóval próbált meg végezni vele, aztán altatókkal teletömve a fürdőkádba akarta fojtani, végül 75 darab Kálium-R tablettát adott be a naiv férfinak, mondván, hogy azok egyszerű vitaminok. Tettéért a Győri Ítélőtábla másodfokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte. 

Egy igazán sportos jogász 

Sportújságíróként ismerhettük meg, majd dolgozott ügyészként is. A kommunikáció azonban mindig is a szívügye maradt, volt a legfőbb ügyészség és az MLSZ szóvivője is. Jelenleg pedig főként közlekedési szakjogászként tevékenykedik. A Riasztásban Borbély Zoltánt mutatjuk be.

Tettének oka: Depresszió

Vélhetően szülés utáni depresszióban szenvedhetett az a 32 éves nő, aki megölte saját, hároméves gyermekét. T. Júliával szemben most védekezésre képtelen, kiskorú ellen elkövetett gyilkosság miatt indítanak eljárást, előtte azonban még vár rá egy alapos pszichiátriai kivizsgálás is. A Riasztás riportjából az is kiderül, mi is pontosan a szülés utáni depresszió, mit tehetnek ellene az érintettek. 

Holttest a pincében

Beismerte élettársa megölését az albertirsai férfi, de tagadta, hogy szándékosan oltotta volna ki a nő életét. A gyilkosság még augusztusban történt, de a holttestet csak néhány napja találták meg keresőkutyák segítségével egy ház pincéjében elásva. 

Portik újabb pere

Ismét bíróság elé állt Portik Tamás. A jelenleg összesen 28 évnyi börtönbüntetését töltő 51 éves férfit ezúttal azzal vádolják, hogy felbujtóként közreműködött a Lakatos Csaba fogathajtó elleni gyilkossági kísérletben. A korábban hajléktalannak tűnő, és zavartan viselkedő Portik most is szakállal, de viszonylag frissen és kulturált külsővel jelent meg a bíróság előtt és határozottan tagadta a vádakat. 

Teljes műsor:

Hír TV