2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Riasztás: Holttest az emésztőgödörben

Hír TV

2020. július 14., kedd 20:58

Holttest az emésztőgödörben

Hat éven át eltűntként tartották nyilván a tóalmási nőt. Holttestére egy emésztőgödörben találtak rá. Mint kiderült, a nő gyilkosság áldozata lett, a vád szerint saját, akkor 17 éves fia ölte meg, majd dobta be az emésztőgödörbe. Az ügy előkészítő tárgyalásán a fiú ugyan bűnösnek vallotta magát, de nem fogadta el a felajánlott büntetést.

Lányok az eladósorban

Prostitúció vagy emberkereskedelem. A magyar hatóságok egyre elszántabb harcot folytatnak a modern kori rabszolgaság igencsak jövedelmező üzletága ellen. Nemrégiben például egy egész családot vettek őrizetbe, akik több mint húsz fiatal lányt kényszerítettek prostitúcióra. 

Életfogytig

Mindössze néhány ezer forintot zsákmányolt az az ötfős társaság, akik egy 87 éves nénit öltek meg brutális kegyetlenséggel Nyéstán. Az ügyben jogerősen eljáró bíróság jelentősen megemelte mind az öt vádlott első fokon kiszabott büntetését.

A pesti biznisz

Rekord mennyiségű, több mint százmillió forint értékű kábítószert, marihuánát és extasy tablettát foglaltak le tavaly a Sziget Fesztiválon két holland fiatalembernél. A bíróság első fokon 5-5 év börtönbüntetést szabott ki rájuk.  A két holland jelenleg házi őrizetben várja az ügy folytatását.

Hír TV