2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Riasztás

Riasztás: Holttest az emésztőgödörben

  • Riasztás: Holttest az emésztőgödörben

Holttest az emésztőgödörben

Hat éven át eltűntként tartották nyilván a tóalmási nőt. Holttestére egy emésztőgödörben találtak rá. Mint kiderült, a nő gyilkosság áldozata lett, a vád szerint saját, akkor 17 éves fia ölte meg, majd dobta be az emésztőgödörbe. Az ügy előkészítő tárgyalásán a fiú ugyan bűnösnek vallotta magát, de nem fogadta el a felajánlott büntetést.

Lányok az eladósorban

Prostitúció vagy emberkereskedelem. A magyar hatóságok egyre elszántabb harcot folytatnak a modern kori rabszolgaság igencsak jövedelmező üzletága ellen. Nemrégiben például egy egész családot vettek őrizetbe, akik több mint húsz fiatal lányt kényszerítettek prostitúcióra. 

Életfogytig

Mindössze néhány ezer forintot zsákmányolt az az ötfős társaság, akik egy 87 éves nénit öltek meg brutális kegyetlenséggel Nyéstán. Az ügyben jogerősen eljáró bíróság jelentősen megemelte mind az öt vádlott első fokon kiszabott büntetését.

A pesti biznisz

Rekord mennyiségű, több mint százmillió forint értékű kábítószert, marihuánát és extasy tablettát foglaltak le tavaly a Sziget Fesztiválon két holland fiatalembernél. A bíróság első fokon 5-5 év börtönbüntetést szabott ki rájuk.  A két holland jelenleg házi őrizetben várja az ügy folytatását.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!