2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Riasztás

Riasztás: Figyelem, adattolvaj!

A végrendelet

Megölte édesapját, felgyújtotta a családi házat, majd magával is végzett egy férfi Ajkán. Mint kiderült, az 56 éves férfit súlyos pszichés zavarokkal kezelték, gyógyszereit azonban meglehetősen rendszertelenül szedte.

A horrortanya titka

Lezárták a nyomozást az eltűnt villanyszerelők ügyében. Az áldozatok hozzátartozói máig nem heverték ki a történteket, a gyanúsított otthon várja a vádemelést és a tárgyalást. A Riasztás kiderítette, mi történhetett a két férfivel a horrortanyán.

Figyelem, adattolvaj!

Újabb internetes csalók miatt adtak ki figyelmeztetést a hatóságok. A bűnözők egy sms-t küldve irányítják áldozataikat egy adathalász oldalra. A Riasztás által megkérdezett szakértő szerint a csoportnak magyar tagja is lehet, az üzenetek ugyanis tökéletes magyarsággal lettek megfogalmazva.

A hírmondó halála

Befejeződött a nyomozás a színész édesapját brutálisan meggyilkoló Szilágyi Péter ügyében. Az eset részleteiről a BRFK életvédelmi osztályának vezetője, Gál Sándor adott exkluzív interjút a Riasztásnak, aki elmondta, a sértetten összesen 37 darab sérülésnyomot találtak.

HírTV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!