2020. június 4.,
csütörtök, Bulcsú napja

Riasztás: A szer bűvöletében

Hír TV

2019. május 14., kedd 21:05

A Hír TV Riasztás című műsorában megszólalt a legenda: előbb a maffiával harcolt, most a droghelyzet javításán fáradozik. Az adás témai között szerepelt, hogy mit tehetnek védelmükért a taxisok, és szó lesz benne egy anyagyilkosról is, akit épp anyák napján tartóztattak le.

Egy igazi legenda szerepelt a Riasztás legújabb adásában. Nógrád megyébe, azon belül Bátonyterenyére látogatott a Hír TV bűnügyi műsora, ahol Orosz Istvánnal, vagy ahogy sokan ismerik, Pitykével találkoztak. Az egykori rendőr neve a szervezett bűnözés elleni harcban vált ismertté, nyugdíjazása után hazaköltözött, de a harc számára ezzel nem ért véget, most az egyre súlyosabb problémákat okozó kábítószer ellen küzd.

Súlyos büntetést kapott az a két magyar fiatal, akik Pardubicében egy cseh taxist megtámadtak, s kis híján meg is öltek. Zsákmányuk mindössze három doboz cigaretta volt. Most egyikük kilenc, a saját magukat feljelentő társa hat évet kapott. Az ügy kapcsán annak is utánajárt a stáb, hogy védhetik meg magukat manapság a taxisok.

A harmadik riport témája egy a közvéleményt méltán sokkoló gyilkosság eset volt. Egy 20 éves fiú közvetlenül anyák napja előtt szúrta szíven saját édesanyját. Tettének okára mindössze annyit mondott, "valakik belemásztak a fejébe". Mint kiderült a káldi fiatalember már nem először támadt valamelyik családtagjára, sőt pillangókésével rettegésben tartotta a településen élőket. "Igazi időzített bomba volt" - mondta róla az egyik káldi lakos.

Hír TV