2024. 09. 03. Kedd Hilda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Az Illy-álom - Illy Ferenc története 11:00

Radar

Radar: Ukrajna 20 százaléka már orosz fennhatóság alatt van

Lassan fél éve tart az orosz ukrán háború, ahol a fogolycsere és a gabonaszállítmányok kérdése mellett, újabb harcokról érkeztek hírek Harkiv régióból. Jelenleg Ukrajna 20%- a orosz fennhatóság alá került. És a háborúnak még koránt sincs vége.

  • Radar: Ukrajna 20 százaléka már orosz fennhatóság alatt van

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Felgyújtottak egy olimpikon maratonfutót

Felgyújtottak egy olimpikon maratonfutót

Testének 75 százalékán égési sérüléseket szenvedett a párizsi olimpián szerepelt ugandai maratonfutó, Rebecca Cheptegei, miután barátja leöntötte benzinnel és meggyújtotta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Színtelen, szagtalan és halálos + videó

Radar – Színtelen, szagtalan és halálos + videó

A széndioxid szinte észrevétlenül és nagyon gyorsan öl. Évszázadok óta tudjuk ezt, de még mindig előfordul, hogy emberéletet követel a borkészítés. Az Országos Katasztrófavédelem minden évben felhívja a figyelmet a mustgáz veszélyeire.
Radar – Rács mögött a zsaroló taxisok + videó

Radar – Rács mögött a zsaroló taxisok + videó

Újabb tagjait kapták el annak a zsaroló taxis bandának, akik drosztpénzt szedtek a Belvárosban. Az erőszakos csoport többször megfenyegetett személyszállítókat, akik olyan helyen akartak megállni, ami az ö ellenőrzésük alatt állt. Ráadásul külön tarifájuk volt a külföldiek számára, kilométerenként ötezer forintot számoltak fel a gyanútlan turistáknak.
Radar – Tégla a berlini falból + videó

Radar – Tégla a berlini falból + videó

1989. augusztus 19-én a Fertőrákoshoz tartozó Piuszpusztán, egy rendezvény keretében, kelet-német állampolgárok törték át a magyar-osztrák határt Ausztria felé, hogy az NSZK területére jussanak. A határőrök nem avatkoztak közbe, így több százan épségben átjutottak Ausztriába, majd onnan Nyugat-Németországba. Ez a rendezvény volt a Páneurópai Piknik, az Európát kettéosztó vasfüggöny átvágásának és Németország egyesülésének legfontosabb előzménye. Ennek már 35 éve. Akkori szervezőkkel és szemtanukkal beszélgettünk a helyszínen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!