2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Radar

Radar – Zelenszkij: Nem vesztettünk pozíciókat

Bármi is az igazság, Oroszország nagy támadást indított hétfőn éjszaka Kijev és más ukrán városok ellen, ezért országszerte órákig szóltak a légvédelmi szirénák.

  • Radar – Zelenszkij: Nem vesztettünk pozíciókat

Zaporizzsja megye katonai közigazgatásának vezetője arról számolt be, hogy a légitámadás a távközlési infrastruktúrára és mezőgazdasági létesítményekre irányult. Áldozatokról azonban nem szóltak az eddigi jelentések.

A britek szerint hatalmas károk vannak mind a két oldalon. Az Egyesült Királyság tisztségviselői azt állítják, hogy az orosz katonák veszteségei a legmagasabb szinten vannak és hasonló a helyzet a túloldalon is. Ukrajna pedig azt közölte, hogy nem kevesebb, mint 4600 katonát ölt meg az elmúlt időszakban.

Magyarország továbbra is segítőkezet nyújt, hiszen hétfőn az ukrán-magyar határszakaszon majdnem 6200-an, míg a román-magyar határ felől több, mint 4300-an érkeztek az ország területére.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Földi László a Bayer show-ban + videó

Földi László a Bayer show-ban + videó

Elfogadhatatlan az, hogy influenszerek politizáljanak - így fogalmazott Földi László a Bayer show-ban. A titkosszolgálati szakértő kiemelte, hogy a véleményvezérek a maguk nemében jók, hiszen ezért megy a tömeg utánuk, azonban politikai értelemben nem képzett emberek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!