2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Radar

Radar - Vízen száguldó segítség

A következő riportunkban nem utazunk messzire, mindössze Siófokig. A siófoki vízi rendészeti kapitányság munkatársai megmutatták melyek a legfontosabb szabályok, amiket be kell tartani a balatoni fürdőzés során.

  • Radar - Vízen száguldó segítség

A Balatonnál április 1-jével elindult a viharjelzés, így a megszokott szolgálati helyükön kezdték a munkát a vízirendőrök is. Ez persze nem azt jelenti, hogy a téli időszakban nem teljesítettek volna szolgálatot a tónál. Ilyenkor speciális közterületi szolgálatot látnak el vízirendészeti jelleggel.

Összesen hat vízirendészeti rendőrőrs vigyáz a Balaton biztonságára. A hajó két suzuki motorral rendelkezik mely egyenként 3500 köbcenti.

A rendőrök a tó 600 négyzetkilométernyi vízfelületének bármely pontjára odaérnek tíz percen belül még a legzordabb időjárási körülmények között is. Ezt alkalmunk volt tapasztalni.

A balatoni vízirendészet március óta a vizen van, és azóta 111 ember életét mentették meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Egy különleges hölgyet mutatok be önöknek. Valakit, aki a rendszerváltás előtt nagyot álmodott. Fogta a hátizsákját, és elindult Olaszországba nyelvet tanulni - aztán egészen másként alakult az élete. Felvételt nyert Milánóban az egyik leghíresebb divattervező főiskolára, és rövid idő múlva már a legnagyobbakkal dolgozott - úgy, hogy pontosan nem is tudta, mekkora divatikonok ők, hiszen a szocialista Magyarországon nem ismerhette senki a hatalmas nyugati divatmárkákat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!