2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Radar

Radar - Vakmerő vizes kalandok

Vakmerő vizes kalandon vett részt a HírTV riportere, Kázmér Viktor. Barátaival beneveztek az őszi szezon legmenőbb kajakkalandjára, a Mur Challenge nevet viselő versenyre, ahol 45 kilométeren keresztül kell megküzdeni a Mura vad vizének hullámaival. A több, mint száz induló között most is jó néhány magyar volt, és csak hogy mennyire kemények a magyar kajakosok eláruljuk, hogy közülük többen a dobogóra is felállhattak.

  • Radar - Vakmerő vizes kalandok

Hatalmas evezős buli a Mur, vagy ahogy mi ismerjük, a Mura folyó. Stájerország egyik leszebb vizes táját ezúttal kajakosok, kenusok és SUP-osok vették birtokba, hogy egy izgalmas vadvízi kalandban vegyenek részt.

Nem csak a víz, a hullámok, de a táj is magával ragadja a versenyzőket. Hiába a fáradtság, a 45 kilométeres távot mindenki gond nélkül teljesítette. 

Van, aki évek óta, minden alkalommal nekivág a Murnak. A folyónak, ami minden alkalommal más arcát mutatja, meglepi és buzdítja a vadvízi evezésért rajongó sportolókat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!