2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Radar

Radar – Tűzvész pusztít Görögországban

Júliusban már beszámoltunk róla, hogy milyen károkat okoztak a hőség miatt kialakult erdőtüzek Görögország területén. Néhány hét nyugalom után, most újra tűzvész pusztít az ország észak-keleti régiójában, sőt a szakértők szerint ez a valaha volt legnagyobb tűzvész, ami Európában lesújtott...

  • Radar – Tűzvész pusztít Görögországban

9 napja újra tűzvész pusztít Görögország északi régiójának több pontján. Az országban júliusban átmenetileg már sikerült leküzdeni a lángok pusztítását, az elmúlt napokban azonban újra mentőcsapatok és tűzoltók százai dolgoznak a perzselő lángok ellen, amik nem kímélik sem növényzetet sem a lakott területeket. Az Evros vidéken tomboló lángok eddig 77.000 hektárt égettek le és 120 aktív fronton tombolnak. A hivatalos híradások több halálos áldozatokról is szólnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!