2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023 15:30

Radar

Radar - Újabb rendőrgyilkosság

Még mindig dolgoznak a szerda esti tragédiának a helyszínén Esztergomban. A város Búbánatvölgy részén történt egy robbanás. Az első hírek szerint egy intézkedő rendőr életét vesztette. A környéken mindenki hallotta a robbanást.

  • Radar - Újabb rendőrgyilkosság

Sajtóhírek szerint J. László haragudott a rendőrökre, mert díjtartozás miatt elvették már az autóját, ráadásul a szolgáltató ki akarta kapcsolni a villanyt. A masszőrként dolgozó férfit lopás miatt körözték. Az ügyészségi közleményben az olvasható, hogy a Terrorelhárítási központ egy előre eltervezett bűnügyi feladat miatt vonult a helyszínre. A férfi ekkor robbantotta fel magát, a másik áldozat a TEK egyik kommandósa.

Az ügynek rendőr sértettjei is vannak, ezért a Központi Nyomozó Főügyészség az illetékes. Így egyelőre csak ők nyilatkozhatnak.

A rendelkezésre álló információk alapján az állapítható meg, hogy rendőri mulasztás nem történt az ügyben. 

eEyelőre hivatalosan semmit mást nem tudni a robbanás körülményeiről, a sajtó is csak találgat. Állítólag J. László csapdát állított a rendőröknek, a házat korábban benzinnel körbelocsolta, és amikor a TEK bement az épületbe felrobbantott több gázpalackot.

A Terrorelhárítási Központ épületén fekete zászló lobog, a szolgálatteljesítés közben elhunyt kollégát az összes magyar rendőr gyászolja.

További epizódok

Radar - Európa legnagyobb épített beltéri betleheme + videó

Radar - Európa legnagyobb épített beltéri betleheme + videó

A bábtáncoltatás hagyománya Vörsön régmúltra tekint vissza, az idősek szerint már több, mint száz éve is járták így a falut a pásztorok. 2023. december 08.
Radar - Hihetetlen fényjátékokat ihletett a Nobel-díj + videó

Radar - Hihetetlen fényjátékokat ihletett a Nobel-díj + videó

Stockholmban a Nobel-díj átadó ünnepséget óriás előkészület és izgalmas programok előzik meg. 2023. december 08.
Radar - Aranyat érő katalizátorok + videó

Radar - Aranyat érő katalizátorok + videó

Aranyat, ezüstöt és platinát is tartalmazó őrleménnyel kereskedett az a férfi, akit a nyomozók kapcsoltak le. 2023. december 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!