2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Radar

Radar - Túl az 500. adáson

Több mint 2000 forgatáson és csaknem 3000 riporton vagyunk túl. Kultúra, sport és bizony nem kevés akciódús pillanat is adatott az elmúlt majdnem két évben ebben a műsorban. A mai, jubileumi adásunkban a legemlékezetesebb pillanatokat gyűjtöttük össze Önöknek.

  • Radar - Túl az 500. adáson

Kultúra, Sport, művészet, tudomány.... Földön vízen, levegőben. Gyorsan és lassan. Hazai- és világsztárokkal, valamint hétköznapi hősökkel - így jellemezhető az elmúlt 499 adás a Radar történetében. De micsoda műsorok voltak!

Szerkesztőink és riportereink éjjel- nappal azért dolgoztak, hogy megmutathassanak önöknek nem mindennapi történeteket.

Interjút készítettünk Julia Robert testvérével, Eric Roberts-szel. Ahogy George Russel, brit Forma 1-es pilótával is. Ő különösen várta a magyar versenyt, szerinte ugyanis a Hungaroring mindig trükkös, ezért nehéz rajta versenyezni.

Szívesen emlékezett vissza kameránk előtt a Magyar Nagydíjon aratott győzelmére Mark Webber.

A négy kerékről a levegőbe repültünk. Utánajártunk egy pilótaképzésnek is.

A repülés magyar csúcsáig is eljutottunk. Először a nyolcszoros vitorlázó műrepülő világbajnok Tóth Ferenc megmutatta nekünk, hogy mi mindenre alkalmas egy repülő.

Majd kipróbáltuk a hungarocoptert, és megmutattuk, hol és hogyan készült az első magyar fejlesztésű és gyártású ultrakönnyű helikopter

A magasságok után a legnagyobb mélységekig is elmentünk az önök kedvéért. Korok Fatima világbajnok szabadtüdős mélymerülővel mi is alámerültünk. És megtudtuk, mi a titka annak, hogy akár 5 percig is bírjuk a víz alatt.

Kolléganőnk pedig a barlangi mentők munkáját igyekezett bemutatni, nem is akármilyen módon. Egy órákon tartó mentés szimulációjában vett részt.

Szerkesztőségünkben mindenki hálás, hogy ezt csinálhatjuk, és óriási bedobással vágunk neki a következő 500 adásnak! Köszönjük a sok szeretetet és figyelmet amit nap mint nap kapunk Önöktől. És ne feledjék, Radar, minden hétköznap 17 óra 30 perc, HírTV!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!