2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Radar

Radar - Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot!

A "Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot" című konferencián mindenki számára fontos tanácsok hangzottak el. Szakemberek, orvosok, civil szervezetek vitatták meg korunk egyik legtöbb halálos áldozattal járó megbetegedésével kapcsolatban, mi az, amit együtt tehetnek a rák ellen.

  • Radar - Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot!

Európai viszonylatban a rákos megbetegedések száma nő. Ebből a szempontból Kelet- és Közép-Európa rosszabb statisztikákat hoz. Magyarországon minden harmadik embernél diagnosztizálnak élete során legalább egyszer rosszindulatú daganatot.

"Minden embernek a saját kis lépésit meg kell tennie"

- hangzott el a "Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot" című konferencián.

A megelőzés is sok összetevős. Elsődleges a daganatos megbetegedések elleni oltások felvétele. A megelőzésre az orvostudomány is nagy hangsúlyt fektet. Mivel nem minden daganattípus ellen van oltás, ezért minden más esetben fontos a szűrővizsgálatokon való részvétel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!