2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Radar

Radar - Sporttörténet

Az egri Sportmúzeum 1993 óta várja a sport iránt érdeklődő látogatókat. A kiállítás anyagát dr. Székely Ferenc gyűjtötte össze, amelyet folyamatosan bővítenek azóta is. Az érdeklődők olyan különlegességekkel is találkozhatnak, mint Janics Natasáék kajakja, az Aranycsapat által aláírt labda vagy éppen Erdei Zsolt boxkesztyűje.

  • Radar - Sporttörténet

Az egri Sportmúzeumban sporttörténeti emléktárgyak, érmek, serlegek, olimpiai öltözékek, fotók és kiadványok segítségével ismerhetjük meg a helyi-, magyar- és egyetemes sporttörténetet.

A múzeumban tematikus termekben kaptak helyet a relikviák. Hazánk sportélete kiemelkedő, így bőven vannak híres momentumok. Az olimpiai fáklyák felett látható magyar zászlók legendásnak számítanak az 1956-os Melbourne-i események miatt.

Az ausztrálok levonták a lyukas zászlót, majd a kint élő magyarok egy éjszaka alatt egy Kossuth-címeres zászlót készítettek az olimpiára. A múzeum szinte felfoghatatlan mennyiségű sporttal kapcsolatos értéket foglal magába. Egyebek mellett itt található Janics Natasháék győztes kajakja is, de például Erdei Zsolt “Madár” boxkesztyűjét is meg lehet tekinteni. Eger viszont leginkább a vízi sportokról híres.

 

További epizódok

Radar - Őszi kertészkedés

Radar - Őszi kertészkedés

Néhány hasznos tanácsot ad nekünk Mogyorósi Rita hobbikertész, aki már neki is látott az őszi feladatoknak. 2023. szeptember 26.
Radar - Eszterházy enteriőrök

Radar - Eszterházy enteriőrök

Frissen restaurált műtárgyak és a kastély nyugati szárnya áll rendelkezésére annak a vendégnek, aki ma a Fertődi Eszterházy kastélyba látogat. 2023. szeptember 26.
Az első Bakonyaljai Hagyományéltető Betyártalálkozó Láziban

Az első Bakonyaljai Hagyományéltető Betyártalálkozó Láziban

A legényeknek a rossz idő sem szegte kedvét, csergetéssel és ostor pattintással forrósították a hangulatot. Az érdeklődőket pedig népi játékok és kézműves vásár várta. 2023. szeptember 26.

Legfrissebb híreink

Radar - Vakmerő vizes kalandok

Radar - Vakmerő vizes kalandok

A HírTV riportere, Kázmér Viktor és barátai beneveztek az őszi szezon legmenőbb kajakkalandjára, a Mur Challenge nevet viselő versenyre.
Fontos figyelmeztetés az MLSZ-től a magyar-szerb meccs kapcsán

Fontos figyelmeztetés az MLSZ-től a magyar-szerb meccs kapcsán

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője felhívta a figyelmet arra, hogy senki ne vásároljon privát, vagy más egyéb csatornákon jegyet a magyar válogatott mérkőzéseire, mert ez "rendkívül sok veszéllyel jár", többek között olyan hamis, vagy többször nyomtatott belépőkhöz is juthatnak ilyen módon, amelyekkel aztán nem tudnak belépni a stadionba.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Magyarország legjobb kamionsofőrje

Radar - Magyarország legjobb kamionsofőrje

11 év alatt, több mint 100 feladat és csaknem 2000 nevező. Idén is megrendezték az "5 tengelyen biztos kézzel" elnevezésű versenyt, ahol az ország legjobb kamionsofőrjét keresték.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!