2024. 10. 10. Csütörtök Gedeon napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Radar

Radar – Pusztít az ítéletidő, tornádók is kialakultak az évszázad viharának érkezése előtt + videó

Magyar idő szerint csütörtökön hajnalban 209 kilométer/órás szélviharral, heves esőzésekkel, és tornádókkal érkezett meg a Milton hurrikán Florida partjaihoz.

  • Radar – Pusztít az ítéletidő, tornádók is kialakultak az évszázad viharának érkezése előtt + videó

A helyi idő szerint szerda estére várt hurrikán, előtt érkezett tornádók, esőzések, és szélviharok, már jelezték a Milton erejét. A hatóságok felszólították a vízparton élőket, hogy testi épségük érdekébe hagyják el otthonaikat. Florida területén 6 millió embert érint kitelepítési intézkedés.

A hurrikán a szerda délutáni órákban 3-as fokozatú viharrá mérséklődött, ennek ellenére hatalmas károkat képes okozni.

"Várhatóan ez lesz az évszázad legpusztítóbb hurrikánja Floridában" - mondta még szerdán az Egyesült Államok elnöke.

Emellett Biden a Fehér Ház tájékoztatóján sürgette a lakosokat is, hogy kövessék a helyi tisztviselők biztonsági ajánlásait. A Milton hurrikán szerdán október 9-én közelítette meg Florida nyugati partjait. Az evakuálásra már nem mindenhol maradt elég idő.

Fotó: Joe Raedle/Getty Images

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Mérgező alsóneműk borzolják a kedélyeket + videó

Radar – Mérgező alsóneműk borzolják a kedélyeket + videó

A Tudatos vásárlók egyesülete egy nagy fehérnemű tesztet szervezett, amely esetben most nem a divat vagy kényelem szempontjából folytak a vizsgálatok, hanem arra voltak kíváncsiak, milyen az egészségre gyakorolt hatása az anyagaik összetételének.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!