2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Radar

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Egy különleges, figyelemfelhívó játékkal és különféle adományozási lehetőségekkel költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Szabadság téren felállított szurkolói zónába. Adományozni a helyszínen is lehet, illetve bárki hozzájárulhat a segélyszervezet munkájához, ha felhívja a 1353-as adományvonalat. A befolyt összegből több száz hátrányos helyzetű gyereket visznek táborozni.

  • Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

A budapesti Szabadság téri szurkolói zónába költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a labdarúgó Európa-bajnokság idejére, ahol bárki kipróbálhatja ezt a különleges kapura rúgást: kisebb és nagyobb méretű körökbe lehet rúgni a labdát. A gyerekekkel Katus Attila sportaerobik világbajnok játszott.

"Nehezített pálya" - ez a neve ennek a játéknak, amely pontosan megmutatja, hogy mennyivel egyszerűbb jó körülmények között célba érni, mint egy nehezített pályán. Az Ökumenikus Segélyszervezet ezzel a hátrányos helyzetű gyerekekre szeretné felhívni a figyelmet, akik szerencsésebb sorsú társaikhoz képest ugyanazt a célt rosszabb esélyekkel érhetik el az életben, ha nem kapnak segítséget.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ezrek tüntettek Mallorcán a tömegturizmus ellen

Ezrek tüntettek Mallorcán a tömegturizmus ellen

Mintegy tízezren tüntettek vasárnap a Spanyolországhoz tartozó, az üdülésre vágyók körében közkedvelt Mallorca fővárosában, Palma de Mallorcában a tömegturizmus ellen - közölte a rendőrség este.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!