2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 23:30

Radar

Radar - Mi lesz a rollerekkel? Gyökeresen megváltozhat a KRESZ + videó

Jövőre lesz 50 éves az a jogszabály, ami alapján az utakon közlekedünk. Azóta új típusú járművek jelentek meg, régiek eltűntek, táblák váltak feleslegessé és persze újak bevezetése vált indokolttá. Felismerte ezt az Építési és Közlekedési Minisztérium is, így széles körű szakmai, tudományos és társadalmi egyeztetéssel hozzákezdtek a KRESZ megújításához.

  • Radar - Mi lesz a rollerekkel? Gyökeresen megváltozhat a KRESZ + videó

Nem csak a gyorshajtók, a rolleresek is folyamatos problémát szolgáltatnak az utóbbi években elsősorban a fővárosban.

Elérkezett tehát az ideje a KRESZ és a kapcsolódó jogszabályok felülvizsgálatának. Az Építési és Közlekedési Minisztérium széles körű szakmai, tudományos és társadalmi egyeztetéssel kezdte el a közlekedési szabályok megújítását.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!