2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 23:40

Radar

Radar - Méhek napja + videó

1994 óta ezen a napon ünnepeljük a méhek napját. Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület kezdeményezte, hogy minden évben megemlékezzünk ezekről a csodás rovarokról, ezzel a nappal szeretnék felhívni a figyelmet a méhek természetben betöltött fontos szerepére.

  • Radar - Méhek napja + videó

Kutasi Tamás immáron 40 éve méhészkedik. Különleges mézfajtáival több elismerésben is részesült már, az év méze és az év méhésze díjakat is bezsebelte 2010-ben. Szerinte egy jó méhész legfontosabb ismérve az alázat és a szakma szeretete.

Hazánkban óriási nagy a mézválaszték. A Kárpát-medencének a klímája, a növényvilága lehetővé teszi azt, hogy 40 fajta méz közül válogassunk. Nagyon jó minőségűek a hazai mézek.

Óvjuk a méheket, ne csak ezen a napon, ugyanis ezek a kis rovarok nélkülözhetetlenek az élővilág számára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar  – Gyere be a műtőbe! + videó

Radar – Gyere be a műtőbe! + videó

A fenti című programmal szeretnék országszerte felhívni a figyelmet az egészségügyi szakmák fontosságára, különösen a műtős élet különlegességére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!