2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Radar

Radar - Letartóztatták T. Róbertet, a Véső utcai gyilkosság gyanúsítottját

Július 13-án egy budapesti férfi különös kegyetlenséggel ölhette meg barátnőjét annak 13. kerületi lakásában. Öt napig tartó körözés után végül csütörtök délben fogták el a teljesen átlagosnak látszó gyilkos férfit. Az életvédelmi nyomozók a férfi hosszas kihallgatása után péntek délelőtt letartóztatták a 37 éves elkövetőt.

  • Radar - Letartóztatták T. Róbertet, a Véső utcai gyilkosság gyanúsítottját

2023. július 13-án T- Róbert feltételezhetően szerelemféltésből megölte a barátnőjét egy XIII. kerületi Véső utcai lakásban.

M. Petra és T. Róbert kapcsolata igen friss volt, csupán két hónapra tekintett vissza.

Az elkövető nagyon ragaszkodott a nőhöz, aki feltehetően nála nyitottabb volt más baráti kapcsolatai felé is. Ezt megelőzően egy hosszabb olaszországi szerelmi kapcsolattal rendelkezett.

Amit még tudni lehet, hogy az elkövetőnek tartozásai lehettek, hiszen már régóta nem talált munkát.

A cselekmény után egy búcsúlevelet hátrahagyva a Római partra távozott, itt hívta fel a rendőrséget.

Saját bevallása szerint öngyilkos akart lenni. Az Északi Vasúti összekötő hídon órákig azon gondolkodott, hogy a Dunába veti magát, de ezt végül nem tette meg. Egy elhagyott épületben húzódott meg éjszakára.

T. Róbert elismerte bűnösségét. 30 napra rendelték el a letartóztatását, ami tovább hosszabbítható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Egy különleges, figyelemfelhívó játékkal és különféle adományozási lehetőségekkel költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Szabadság téren felállított szurkolói zónába.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!