2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Radar

Radar - Közlekedj úgy, mintha a számodra a legfontosabbak lennének körülötted + videó

Szombaton kezdődött a Közlekedik a család nevet viselő közlekedésbiztonsági vetélkedő. A versenyen értékes nyeremények kerülnek gazdára, köztük egy személygépkocsi is. Ezért azonban a családoknak bizonyítaniuk kell. Az idei rendezvénysorozat mottója: közlekedj úgy, mintha a számodra a legfontosabbak lennének körülötted.

  • Radar - Közlekedj úgy, mintha a számodra a legfontosabbak lennének körülötted + videó

Idén az Országos Rendőr- és Tűzoltónappal karöltve rendezték meg a Közlekedik a család nevet viselő közlekedésbiztonsági vetélkedő Budapesti állomását. A megméretésre olyan családok nevezhetnek ahol van legalább egy 6–17 év közötti gyerek és a szülők valamelyike rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel.

A versenyen értékes nyeremények találnak gazdára, köztük egy személygépkocsi is. Ezért azonban a családoknak bizonyítaniuk kell.

A cél persze az edukáció. Minden ilyen esemény arra törekszik, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy figyeljenek egymásra az utakon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!