2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar - Kevesebb a motoros baleset, de többen halnak meg

A motoros balesetek száma csökkent tavalyhoz képest, de emelkedett a motoros balesetek halálos áldozatainak száma.

  • Radar - Kevesebb a motoros baleset, de többen halnak meg

Egy autósiskola vezetője szerint a Magyarországon kialakult közlekedési helyzet nem alkalmas kezdő motorkerékpárosok képzésére. Az általunk megkérdezett szakember szerint viszont épphogy többet, és jobban kellene oktatni minden közúton közlekedőt.

"Jött a hülye motoros, az autós miatt valamiért történt egy baleset. Megint meghalt egy donor."

Ez a legjellemzőbb komment a motorbalesetekről nagy általánosságban. Ezen a héten is életét vesztette egy két keréken közlekedő Debrecenben.

A téma akkor kapott óriási figyelmet, mikor a dunavarsányi Veled Vezetünk Autósiskola tulajdonosa, aki egy közeli barátjával történt halálos közlekedési baleset után Facebook-bejegyzésben bejelentette, hogy bizonytalan időre felfüggeszti a motoros képzéseket.

„Véleményem szerint a Magyarországon kialakult közlekedési helyzet nem alkalmas arra, hogy kezdő motorkerékpárosokat képezzünk” – írta bejegyzésében Nagy Lajos gépjárművezető-oktató.

A posztban az utak minőségének romlását, a lekopott útburkolati jeleket, a közlekedők figyelmetlenségét és az irányjelző használatának mellőzését sorolta fel az okok közt az oktató.

A teljes riport:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!