2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Radar

Radar - Jótékonysági torna, válogatott labdarúgókkal

Jótékonysági tornával avatták fel a lábtenisz pályákat Pécsett. A résztvevők között több olyan korábbi válogatott labdarúgó volt, akik aktív korukban űzték ezt a sportágat. A nevezési díjakból befolyt összeget a szervezők egy ritka genetikai betegségben szenvedő fiúnak ajánlották fel.

  • Radar - Jótékonysági torna, válogatott labdarúgókkal

Supák Gergőnél 7 éve diagnosztizáltak egy idegrendszeri betegséget, azóta rendszeres, gyógytornára és masszásra van szüksége.

A város sportcége két lábtenisz pályát alakított ki a teniszcentrum szomszédságában, amit egy 10 csapatos meghívásos tornával adták át. A nevezési díjakból befolyt összeget pedig Gergő gyógykezelésére ajánlották fel.

A torna fővédnöke Katzirz Béla 22 szeres válogatott kapus volt. A hálóőr aktív korában rendszeresen űzte ezt a sportágat

Az indulók között volt az egyetem futsal csapata, akik ősztől a legmagasabb osztályban játszanak.

Szintén játszott a korábbi 25 szoros válogatott csatár Tököli Attila is.

A játékosok között volt Danyi Gábor, aki a Győri Audi ETO KSC nők kézilabda csapatával Bajnokok Ligáját nyert.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!