2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Radar

Radar - Joe Kovacsot meghatotta a magyar közönség szeretete

A magyar származású amerikai atléta Joe Kovacs bronzérmet szerzett a budapesti atlétikai világbajnokságon. A kiváló súlylökő számára egyedülálló élmény volt itthon versenyezni, ennyi magyar előtt pályára lépni. Most megtapasztalhatta azt az elszánt buzdítást, ami itt Budapesten, minden magyarnak kijár.

  • Radar - Joe Kovacsot meghatotta a magyar közönség szeretete

Nemcsak a magyar származású amerikait, hanem a világbajnoki negyedik helyezett egykori kiváló rövidtávfutót, Kovács Attilát is volt szerencsénk megszólítani a világbajnokság második napján.

A 1989-es születésű pennsylvaniai dobóatléta, Joe Kovacs magyar felmenőkkel rendelkezik.

Nagyon különleges számomra, hogy itt lehetek, úgy érzem magam mintha otthon lennék. Kaptam egy csomó ajándékot a lelátóról. Az emberek egy csomó emléket adtak nekem Magyarországról. Rengeteg embernek ugyanaz a neve mint nekem, Kovács, szóval úgy érzem magam mintha egy csomó unokatestvérem lenne.

Bár az érem nem csillog úgy, ahogy szerette volna, de a közönség buzdítása fantasztikus élmény marad a számára. Ikreivel és edző feleségével két nap múlva már repülnek is haza, de addig is Joe számára most már a pihenésé a főszerep.

 

 

 

További epizódok

Radar - A kétkerekű darázs

Radar - A kétkerekű darázs

Olaszországban a kétkerekű száguldás és a szabadság életérzését ünnepelték. Ugyanis már 77 éve gurul a macskaköves utcákon az ikonikus olasz motor. 2023. szeptember 25.
Radar - Különleges előadás a Szigeti veszedelemről

Radar - Különleges előadás a Szigeti veszedelemről

A világon egyedülálló módon adták elő Zrínyi Miklós Szigeti Veszedelem című 1566 versszakból álló eposzát Szigetváron, mely a vár elestéről szól. A mű egy-egy versszakát 1566-an olvasták fel, mely közel 10 órán át tartott. 2023. szeptember 25.
Radar - Vecsési Káposztafeszt

Radar - Vecsési Káposztafeszt

Van belőle hagyományos, Erdélyi, Szabolcsi, és Bajor is, ám -mindezek között- a vecsésiből készült a legkimagaslóbb. 2023. szeptember 25.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Európa legnagyobb jövőfesztiválja

Radar - Európa legnagyobb jövőfesztiválja

Hétvégén rendezték meg a Brain Bart, Európa legnagyobb jövőfesztiválját. A Magyar Zene Házában hazai és külföldi tudósok, politikusok, üzletemberek és kulturális személyiségek gyűltek össze, hogy megvitassák a 21. század legégetőbb kérdéseit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!