2025. 02. 05. Szerda Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Radar

Radar - Így lehet vitamindúsabb a zöldség?

Van egy ősrégi módszer az élelmiszerek, elsősorban zöldségek tartósítására, mesterséges tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Ez a fermentálás.

  • Radar - Így lehet vitamindúsabb a zöldség?

Nem kell hozzá más, csak víz, só és néhány fűszer és persze zöldségek. Az eredmény pedig nemcsak roppanós és finom, hanem vitamindúsabb, mint nyersen. Az emésztőrendszerünk pedig igencsak meghálálja

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Sváb hagyományok + videó

Radar – Sváb hagyományok + videó

300 éve települtek be, de még most is elevenen őrzik a svábok hagyományait Magyarországon. Pécsett pedig már három évtizede rendeznek sváb bált, ahol évről évre találkoznak a német felmenőkkel rendelkezők.
Radar - A WHO betiltaná az asztali sót

Radar - A WHO betiltaná az asztali sót

A sóhasználat elengedhetetlen a konyhai ételek elkészítése során, mégis már évekkel ezelőtt fény derült az esetleges káros hatásaira. Ugyanis a cukor és a zsír mellett, a só is a három legkritikusabb rizikófaktor közé tartozik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!