2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Napi aktuális 04:40

Radar

Radar - I. Duna Kötéltechnikai verseny

A fővárosban számos hivatásos és önkéntes tűzoltó valamint alpintechnikai szakember végzett valamilyen mentést a hétvégén, de nem kell megijedni, ezúttal csak imitált esetekről volt szó. A Hungary Helps támogatásával rendezték meg ugyanis az első Duna Kötéltechnikai Mentőversenyt Budapest különböző pontjain.

  • Radar - I. Duna Kötéltechnikai verseny

Az első Duna Kötéltechnikai mentőversenyt rendezték meg a Hungary Helps program támogatásával Budapesten augusztus 25-27. között. A hazánkban egyedülálló rendezvény hivatásos tűzoltók, alpintechnikai szakemberek és civilek között zajlott.

A katasztrófavédelem HUNOR mentőcsapata évek óta részt vesz a GRIMPDay elnevezésű nemzetközi kötéltechnikai versenyen, amely a példát szolgáltatta.

A szervezőknek az volt az elgondolása a törökországi misszió kapcsán, hogy a Duna régiónak is legyen egy olyan versenye, ahol egy bizonyos szegmense ennek a speciális mentésnek megjelenik. Úgy, ahogy megjelenik a GRIMP Day Belgiumban mostmár évről évre.

A város négy pontján, a Bem rakparton, a Deák tér 65 méter magas óriáskerekén, a Budapest Eye-on, a Rókahegyi kőfejtőben és a Corvin sétány egyik lépcsőházában kellett a legnagyobb szakértelemmel extrém körülmények között megoldani a legnehezebb feladatokat.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!