2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 2. - A magyar vidék a Kádár-korszakban

Következik:

Híradó 12:00

Radar

Radar - Gigiantikus drogfogás

Csaknem 480 milliárd forint értékű kábítószer piacra kerülését akadályozta meg a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a NAV. A lefoglalt 32 tonna drogalapanyag egy komoly külföldi bűnbandát feltételez a háttérben. A szakértők számításai szerint a bűnözők a lefoglalt szállítmányból több millió extasy tablettát állíthattak volna elő.

  • Radar - Gigiantikus drogfogás

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal bejelentésére indultak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai.

Összesen a soproni vámterületen 13 tonna prekurzort foglaltak le. A prekuzor anyagok tulajdonképpen jól beazonosítható vegyi alapanyagai a drog gyártásnak.

Pár nappal a soproni fogás után két budapesti raktárban is nagy mennyiségű vegyi anyagot találtak a nyomozók.

A két helyen tehát összesen 32 tonna drog gyártására alkalmas alapanyagot találtak.

Ezzel a fogással, mintegy 480 milliárd forint értékű kábítószer piacra kerülését akadályozták meg a hatóságok. A nagy mennyiségű vegyi anyag megsemmisitését is tervezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!