2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Radar

Radar - Fillérekből nyaralás? Lehetséges! + videó

Sokszor lehet hallani, hogy manapság már akár fillérekből is el lehet jutni a tengerpartra, olcsón lehet repülőjegyre és szállásra is szert tenni. Erre a kérdésre kerestük a választ Kiss Róbert Richard turisztikai szakértővel.

  • Radar - Fillérekből nyaralás? Lehetséges! + videó

Még csak most kezdünk átlépni a télből a tavaszba sokaknak azonban már most a nyár jár az eszükben. Bár lehet, hogy korainak tűnik, de az igazán felkészült utazók tudják, hogy már ilyenkor érdemes elkezdeni tervezgetni, ha igazán jó árakkal szeretnének találkozni.

Na, de mit is kell tennünk ahhoz hogy mi magunk is fillérekből eljussunk egy álomutazásra?

Vannak olyan trükkök, megoldások hogy olcsóbban jöhetünk ki, az első az nem túl bonyolult időben kell foglalni, nagyon-nagyon előre kell foglalni, a másik az az, hogy folyamatosan szinte rajta kell lennünk az interneten, vannak olyan oldalak, amelyek összehasonlítják a repülőjegy-árakat, ezeket az oldalakat is érdemes figyelni, érdemes kivárni bizonyos időszakokat, amikor kedvezőbben tudunk utazni, tehát nem feltétlenül a főszezonban, hanem olyan időszakokban amikor kevésbé népszerű egy-egy úti cél

- mutatott rá Kiss Róbert Richárd turisztikai szakértő.

Nem csak külföldi , hanem akár belföldi utazásnál is érvényesülnek ezek a módszerek melyek az utóbbi években egyre közkedveltebbé váltak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!