2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Radar

Radar - Exkluzív interjú az angyalföldi gyilkos ügyvédjével

Elfogták a rendőrök a férfit, aki saját barátnőjét különös kegyetlenséggel gyilkolta meg. Stábunk exkluzív interjút készített az elkövető ügyvédjével.

  • Radar - Exkluzív interjú az angyalföldi gyilkos ügyvédjével

Öt nap körözés után fogták el azt a 37 éves férfit, aki különös kegyetlenséggel ölhette meg 27 éves barátnőjét, annak XIII. kerületi lakásán.

Lakossági bejelentésre adtak ki hajtóvadászatot T. Róbert Dániel ellen, akinek az arcát és teljes nevét azért, hogy mihamarabb elfogják, majdnem egy hétig minden médiumban láttattak, ám mostanra személyiségi jogai miatt már csak kitakarva mutathatunk.

Úgy tudni a kapcsolat egészen friss volt, csupán pár hónapja alkottak egy párt. Barátaik álompárnak hitték őket, a Napindító által megkérdezett kriminálpszihológus szerint viszont függőségi kapcsolatban lehettek.

A történtek meghökkentették a férfi családtagiat és barátait is, mivel nyugodt, kiegyensúlyozott embernek ismerték, aki nem használt kábítószereket, és nem hódolt az alkoholnak sem. Mégis sajtóinformációk szerint kegyetlenül megverte, majd megkéselte barátnőjét. Féltékenység vezethetett a gyilkosságig.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!