2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Radar

Radar - Elárulta magát Puytin és Zelenszkij?

Vajon mit üzen Vlagyimir Putyin és Volodimir Zelenszkij testbeszéde?

  • Radar - Elárulta magát Puytin és Zelenszkij?

1 éve már megvizsgáltuk az akkori helyzetet, de kíváncsiak voltunk, változott-e valami. Továbbra is komoly az orosz nukleáris fenyegetés? Mit árul el Zelenszkij öltözete? Mindjárt kiderül!

Míg Putyin korábban KGB tiszt volt, Zelenszkij színész. Sziklay Bence szakértő azt mondja, meglátszik a gesztusain is. Véleménye szerint egy kreatív marketingkommunikációs csapat segíti, mit kell épp közvetítenie, akár a ruházatával.

A profilozó szakember az elemzés során mindig azt figyeli, mikor változik valakinek a viselkedése. Zelenszkij például korábban sokat gesztikulált a kezeivel.

Bár tudatosan is tudjuk befolyásolni a testbeszédünket, egy idő után már nem tud úgy figyelni rá az ember és lesznek árulkodó jelek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!