2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Radar

Radar - Csillagaikban a válasz

Az ősi kultúrák szinte mindegyike alkalmazta az asztrológiát, sőt isteni, megszentelt tudománynak tartották. A királyok előtt sorsuk általában nem volt ismeretlen. Mi azonban most nem mentünk el a napkeleti bölcsekig. Németvölgyi-Nagy Renáta engedett bepillantást a világpolitika főszereplőinek sorsába.

  • Radar - Csillagaikban a válasz

Amit a Földön látunk, ideológiai szélsőségek, járványok, háborúk, politikai feszültségek. Ha közelebb lépünk, azonban emberi sorsok, egyéni érdekek rajzolódnak ki. A percre pontos születési dátum vagy nagyobb életesemények ismeretében egészen éles képet adnak a csillagok.

Putyin, orosz elnökről köztudott, hogy az éhhalál küszöbéről indult az élete.

Putyinnál azt lehet látni, hogy ő egy hatalmas traumával kezdi az életét, tehát az ő bolygókapcsolódásai azt mutatják, azt lehet róla tudni a könyvéből, hogy már előtte van két elhalt testvér, hogy nagyon szegény családból született.

Renáta elmondása szerint épp ennek köszönhető az a bizonyítási vágy, amely végigvezeti karrierjén.

Ő egy gyökeres változást hozott végig az ő karrierjében, ugye Szovjetúnió szétesése, stb. Hatalmas lelki erővel bír, tehát intuícióból hoz döntést, pl. nagyon erős neki az intuíciója. Az a célja, hogy legyen egyensúly a világban, de szélsőségeket képviseli, tehát hogyha ez ez egyensúly elmegy egy szélsőség fele, akkor ő kirobbantja a válságot, de igazából nem azt mondanám, hogy ő robbantja ki, ő egyszerűen reagál ezekre a megoldatlan hatalmi helyzetekre.

Zelenszkij ukrán elnök életének fő témája ugyancsak a hatalom, és ehhez egy jó adag szerencse is társul.Színészként kezdte pályafutását, egy filmjében pedig épp későbbi önmagát játszotta el.

Rá pedig egyáltalán nem is jellemző a pókerac, inkább az impulzusok embere, született forradalmár, aki a népét szolgálja. Zelenszkijen látszik az agresszív energia, tehát egy nagyon agresszív vibe-ot ad neki a Plútó. és hogy tényleg ő is beindít transzformációkat, megvan neki is a lehetősége, hogy elszakadjon ukrajna a múltjától, és tényleg egy új korszakot hozzon be, tehát ez neki a karmája, ez benne van.

Zelenszkij életében a következő három hónap pedig akár sorsfordító is lehet.

Nem elhanyagolható mellékszereplőnk az USA elnöke, Joe Biden, akinek képletéből viszont kevés uralkodói tehetség olvasható ki.

Csillagjegye titkokra utal, és ugyancsak olyan emberre, akinek nem látjuk a valódi arcát.

Biden elnöknek nem ígérkezik könnyű időszak a közeljövőben.

Teljes riposrt: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!