2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Radar

Radar - Botrány a műkorcsolyában

A sportág egyetlen magyar női egyéni Európa-bajnokát, Sebestyén Júliát súlyos vádakkal, a többi közt gyermekbántalmazással illették. Az ellentétek rendőrségi feljelentésig fajultak. A ma már edzőként dolgozó szakember egy utolsó, exkluzív interjút adott a Radarnak, hogy elmondja saját igazát.

  • Radar - Botrány a műkorcsolyában

Szakmai féltékenység? Rosszindulat? A panaszok szerint Sebestyén Júlia tanítványai részrehajló pontozásban részesülnek a hazai versenyeken.

De ennél sokkal súlyosabb vád is felmerült, a gyerekbántalmazás. A szülők levelet írtak a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségnek, felmerült, a mindennapok része a megfélemlítés és a megalázás.

Az indulatok nem csillapodtak. Galambos Rita, egy másik műkorcsolya egyesületének az elnöke egyebek mellett azt állítja, a nem megfelelő pedagógiai módszerek miatt hagyta el több tanítványa Sebestyén Júlia csapatát.

Sebestyén Júlia tanítványainak szülei nyílt levélben álltak ki a korábbi Európa-bajnok mellett.

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség vizsgálata jelenleg is folyamatban van. Sebestyén Júliát már meghallgatták és mint elmondta, ezen interjú után már nem kíván nyilatkozni a sajtónak.

A Szövetség végül lépett, fegyelmi eljárást is indított Sebestyén Júlia edzővel szemben.

Továbbá közös megegyezéssel megszüntette a műkorcsolya ágazati sportigazgató megbízatását, aki ellen ugyancsak számos panasz érkezett.

További epizódok

Radar - Európa legnagyobb épített beltéri betleheme + videó

Radar - Európa legnagyobb épített beltéri betleheme + videó

A bábtáncoltatás hagyománya Vörsön régmúltra tekint vissza, az idősek szerint már több, mint száz éve is járták így a falut a pásztorok. 2023. december 08.
Radar - Hihetetlen fényjátékokat ihletett a Nobel-díj + videó

Radar - Hihetetlen fényjátékokat ihletett a Nobel-díj + videó

Stockholmban a Nobel-díj átadó ünnepséget óriás előkészület és izgalmas programok előzik meg. 2023. december 08.
Radar - Aranyat érő katalizátorok + videó

Radar - Aranyat érő katalizátorok + videó

Aranyat, ezüstöt és platinát is tartalmazó őrleménnyel kereskedett az a férfi, akit a nyomozók kapcsoltak le. 2023. december 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!