2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Radar

Radar - Bajnokot avatott a Fradi

Története során 34. zsinórban pedig 5. magyar bajnoki címét nyerte meg a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó csapata.

  • Radar - Bajnokot avatott a Fradi

Pünkösd vasárnap a bajnokavatásról, és természetesen a gyereknapról szólt. Jöjjenek velünk a zöld-fehérekkel együtt ünnepelni az MVM Dome-ba!

A vasárnap délutáni Mezőkövesd elleni vereséget a :Nem baj, mert mi vagyunk a Ferencváros Hej, Hej felkiáltással fogadta a közönség.

Mindenki nagyon várta már, hogy a meccsről végre megérkezzen kedvenc csapatuk és újra felavathassák Csercseszov edző irányítása alatt, immáron másodszorra a bajnok Ferencváros labdarúgó csapatát.

A délután folyamán a kicsiknek is kedveskedtek a szervezők, volt 2 nagy ugrálóvár Dartsfoci, focirodeo és kispályás foci illetve minifoci torna is, amit közös meccsnézés követett.

Miközben a csapat Budapest felé tartott, addig a Nagy Fradi lemez sztárjai, Rúzsa Magdi, Caramel és mások léptek fel. Az zenei program fénypontja pedig az Artisjus-díjas, a Magyar Érdemrend lovag-és tiszti keresztjével is kitüntetett bluesénekes, Deák Bill Gyula fellépése volt, akinek neve összeforrt a Fradival.

A neves bluesénekes Caramellel együtt is énekelt, aki számára ez az este meghatározó volt.

Mivel a bajnokság már a 30. fordulóban eldőlt, a csapat már felszabadultabb hangulatban játszott.

Mint ahogy a Dome-ban is emelkedett hangulat várta a csapatot a Ferencváros népes szurkolótábora már jól előrehangolt. A trófeát a csapat kapitánya, Dibusz Dénes emelte a magasba és elárasztott mindenkit az aranyszínű eső, a zöld-fehér luftballonok, és a megannyi szurkolói szeretet.

További epizódok

Radar - 2x2 néha 5 a kulisszák mögött

Radar - 2x2 néha 5 a kulisszák mögött

Egy szocialista operett romantikus történetével várjuk Önöket szombaton. A film előtt pedig - ahogy megszokhatták - soha nem hallott történetek látnak napvilágot a Szélesvásznú történelem című műsorunkban. 2023. szeptember 22.
Radar - Európa legnagyobb jövőfesztiválja

Radar - Európa legnagyobb jövőfesztiválja

A Brain Bar mára Európa legnagyobb, évente megrendezett jövőfesztiválja. A helyszínen ott volt kollégánk Zsiros Mihály is, aki ízelítőt adott az eseményről. 2023. szeptember 22.
Radar - Kávé olasz módra Marco Rossival

Radar - Kávé olasz módra Marco Rossival

A magyar labdarúgó válogatott olasz szövetségi kapitányát kísértük el egy kávépörkölő üzembe, ahol beszélgettünk kávéról, sportról és arról is, hogy miért nem isznak capuccinót az olaszok délután... 2023. szeptember 22.

Legfrissebb híreink

Globál: Egynapos háborúban dőlt el Karabah sorsa

Globál: Egynapos háborúban dőlt el Karabah sorsa

Berobbant a lőporos hordó a Kaukázusban. Az ukrán háború tombolása közepette vitték dűlőre az azeriek régi történelmi konfliktusukat az örményekkel. A Globálban Vasa Lászlóval, a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatójával beszélgetünk a témáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Változások jöhetnek a B-kategóriában

Radar - Változások jöhetnek a B-kategóriában

Azt is rebesgetik, hogy akár újabb vizsgára is szüksége lehet azoknak, akik az eddig szokott módon szeretnék használni autójukat. Sebesség- és súlykorlátozás is várható ugyanis. Egy szakértő elárulta nekünk, hogy pontosan mit jelenthet ez a jövőben számunkra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!