2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Radar

Radar - Az 5000 éves perzsa recept

Egervári Gábor és családja még 2019-ben vágott bele egy új, természetes alapanyagokból álló energiaital megalkotásába. Az energiaitalt hamar további termékek, köztük egy allergiás tüneteket csökkentő ital követte. Az üdítő alapját egy titkos 5000 éves perzsa recept adja.

  • Radar - Az 5000 éves perzsa recept

Az üdítő hivatalos neve: vegán funkcionális ital. Minden esetben 100%-os almalevet használnak hozzá. Az almákat Nagykozárban szedik, Szekszárdon ülepítik és az alapi Gyümölcs- és Zöldségfeldolgozóban gyártják, csomagolják illetve hőkezelik. Na meg persze itt kerül bele a „csoda”, az 5000 éves perzsa recept által előírt gyógynövények.

Egervári Gábort, az energiaitalt előállító RedPower cég tulajdonosát az a megtiszteltetés érte, hogy több sztárfocista is megkóstolta az energiaitalukat. Minimális koffeint tartalmaz ez az üdítő és a klasszikus energiaitalokkal szemben egy hosszantartó energiát nyújt.

Az energiaital megkapta a nemzetközi VADA minősítést, ami azt jelenti, hogy felkerült a Dopping-free oldalra. Így a világ minden táján fogyaszthatják az élsportolók, mivel a doppinghivatal által végzett vizsgálatokon nem fog megbukni az a sportoló, aki ebből az üdítőből fogyaszt.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!