2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Radar

Radar - A végsőkig bizakodóak a magyar szurkolók + videó

Magyarország szombaton este Svájc ellen mutatkozott be a labdarúgó Európa-bajnokságon. Hatalmas hazai figyelem övezte a válogatott pályára lépését. A város több pontján szurkoltak együtt a magyarok. Megnéztük mekkora volt az érdeklődés Budapeten. A többi közt az egyik legnépesebb szurkolói zónába, a Szabadság térre is kilátogattunk.

  • Radar - A végsőkig bizakodóak a magyar szurkolók + videó

A Szabadság téren a város legnépesebb szurkolói zónájában több ezer ember kísérte figyelemmel a Szoboszlai Dominik vezette magyar válogatott játékát.

Végül a magyar válogatottnak nem jött össze a fordítás, és 3-1-es vereséggel kezdte az Európa-bajnokságot.

De a nem túl kedvező eredmény ellenére senki nem adta búslakodásnak a fejét. A szurkolók továbbra is a csapat mögött állnak. Folytatás szerdán a házigazda Németország ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!