2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:00

Radar

Radar - A nagy sportágválasztó

Nehéz a választás, ha arról van szó, hogy melyik a testhezálló sportág. Éppen ezért hozott össze a Nagy sportágválasztó csapata egy időben egy helyre száznál is többféle sportot. Pénteken iskolás csapatok ismerkednek a sportágakkal, szombaton pedig bárki mehet, aki regisztrált.

  • Radar - A nagy sportágválasztó

Ellepték a diákok a Nagy sportágválasztó standjait, ahol amellett, hogy mindent kipróbálhatnak a fiatalok, a legnagyobbaktól is tanácsot kérhetnek. Kiss Gergely vízilabdázó már évek óta a szervező csapat tagjaként is jelen van.

Kipróbálhatják a gyerekek a táncformákat, a küzdősportokat, a vízisportokat és a motoros sportokat is, és megnézhetik, hogyan csinálják az olimpikonok.

Bizony, a crossmotorozást is kipróbálhatják a kicsik. Ehhez felszerelést is kapnak, és szakszerű segítséget nyújt a kezdetekhez Czuni László motocross bajnok.

Lévén, hogy atlétikai világbajnokságnak ad otthont Magyarország, természetesen Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó is beállt egy kis futásra és távolugrásra.

A sportegyesületek nemcsak edzőiket hozták magukkal, hanem a növendékeikkel együtt mutatják be az alapfogásokat. A kis bírkózókhoz beállhat, aki elég bátornak érzi magát.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Egy különleges, figyelemfelhívó játékkal és különféle adományozási lehetőségekkel költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Szabadság téren felállított szurkolói zónába.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!