2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Radar

Radar - A Lárifári Alapítvány élményvitorlázást szervezett gyógyuló gyerekeknek

A Lárifári Alapítvány immár 10 éve segíti a hátrányos helyzetű, vagy betegséggel küzdő gyermekek gyógyulását, vitorlás programok szervezésével. Az egyik hazai gyógyszergyártó cég vitorlás szakosztálya pedig örömmel fogadta a kicsiket és nagyobbakat a szeptember közepi indián nyárban a csopaki üdülőben.

  • Radar - A Lárifári Alapítvány élményvitorlázást szervezett gyógyuló gyerekeknek

Lárifári egy mesehős, aki őtündérségével segíti egy leukémiás kisfiú gyógyulását. A róla elnevezett Alapítvány pedig már 10 éve próbál Lárifáriként tenni a bármilyen módon hátrányos helyzetű gyerekekért.

Könnyebben vagy halmozottan sérült vagy betegségből gyógyuló gyerekeket is vendégül látnak. Legutóbb a Heim Pál Gyermekkórház Gyermekonkológiai Centrumának kis páciensei számára tárul fel a Balaton világa a csodás északi parti Csopakon.

A vitorlázáson kívül igyekeznek parti programokkal is a gyerekek kedvében járni ezen a napon.

A kis csapatok összeismerkedhettek a kormányosukkal és a legénységgel és a biztonság jegyében minden gyermek mentőmellényt húzott fel. Az vitorlás szakosztály tagjai örömmel fogadták hajóikon a gyerekeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!