2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 18:00

Radar

Radar - A jövő közlekedése

Minden kor megpróbálta megjósolni a jövőt, hogy mivel fogunk majd egykoron közlekedni. Ma a kiszámíthatatlan nyersanyagárak, valamint a környezetvédelemi fejlesztések kihívást tartogatnak a jövő mérnökei számára.

  • Radar - A jövő közlekedése

Tisztán elektromos meghajtás, vagy hibrid? Üzemanyag vagy inkább, tüzelőanyagcella fejlesztés esetleg infrastruktúra korszerűsítés? Ha zöld energiáról van szó mindezek szóba kerülnek. Számtalan úton el lehet indulni, ha környezetbarát, társadalmilag és gazdaságilag is fenntartható közlekedést akarunk létrehozni.

A szakember szerint a valós megoldás kevesebb autó lenne, ami csak a felesleges utazgatások elkerülésével valósítható meg.

A koronavírus okozta a home office nagyban segítette az említett folyamatot.

Egy nagyon őszinte kerekasztal beszélgetésre látogattunk Kecskemétre a Neumann János Egyetem új épületébe, nem véletlenül, hiszen idén lenne 120 éves a digitális számítógép megalkotója, a 20. század legnagyobb matematikusa.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar  – Gyere be a műtőbe! + videó

Radar – Gyere be a műtőbe! + videó

A fenti című programmal szeretnék országszerte felhívni a figyelmet az egészségügyi szakmák fontosságára, különösen a műtős élet különlegességére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!