2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar - A jövő irodája

Magyarország legnagyobb gyógyszergyára új központot épít, amibe a Radar stábja is bepillantást kapott. Mutatjuk, milyen szempontok szerint tervezik ma a jövő irodáit és hogyan lesz a megálmodott tervekből anyagba öntött valóság.

  • Radar - A jövő irodája

Életünk jelentős részét a munkahelyen töltjük. Ezért sem mindegy, milyen környezetben telik ez az idő. A mai irodaházaknál ezért az építészeknek fontos szerepe van abban, hogy a kreatív munkavégzést, együttműködést segítő, és a munkatársak jólétét szolgáló terek jöjjenek létre. Ebben a legújabb technológiák és számítógépes modellezés is segíti a tervezőket. A gyógyszergyárnál pedig a munkatársakat is megkérdezték, milyen környezetben szeretnének dolgozni.

Egy székház nem csak meghatározó látvány, kifejezi a cég filozófiáját, üzenetet közvetít. A gyógyszergyár esetében ugyan az az építész csapat tervezte meg az új épületet, mint a korábbi Kémiai Kutató- és Irodaépületet, amelyek fizikailag is össze fognak kapcsolódni.

Az új székház 6 emelet magas, összesen 17.300 négyzetméter alapterületű és 400 dolgozó költözik majd ide. Emellett fontos szerepet kapnak a közösségi terek, úgy mint egy 120 fős rendezvényterem, egy 150 fős étterem, valamint az átrium, ami az épület szíve.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Többtucatnyi bankrablás, sok év a rácsok mögött. A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila 12 éve szabadult, azóta keramikusként dolgozik és két kisgyermek apja. A Radarnak új könyvéről mesélt, amelyben életútjáról írt, egyfajta motivációs céllal. A férfi abban bízik, hogy története segíthet azokon, akik hasonlóan mélyről indultak az életben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!