2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 23:40

Radar

Radar - A háború második szakasza

Fél évvel a háború kezdete után sem került közelebb a béke lehetősége, sőt, a harcok második szakaszában sokszor egyre agresszívebb támadásokról hallhattunk. Most megmutatjuk összefoglalónkat a háború második szakaszáról.

  • Radar - A háború második szakasza

2022. augusztus 24-én már fél éve dacolt az ukrán hadsereg az orosz támadókkal.

A frontra ekkor már megérkeztek a német gyártmányú önjáró tarackok is. A Panzerhaubitze 2000-sel olyan intenzíven tüzeltek az ukránok, hogy a legtöbbjüket idő ki kellett a harcból vonni.

Az oroszok nemcsak a kijevi régiót hagyták el, de az ukránok a hírkivi térségben is visszaszorították az oroszokat. Izjumban tömegsírt találtak, ahová 450 ember földeltek el. Bucsa után olyan ez, mit egy véres szappanopera – fogalmazott Zelenszkij elnök.

Szeptember 21-én a háború eddigi legnagyobb fogolycseréjét hajtották végre, amelyben 300 katonát, köztük 10 külföldi zsoldost engedtek el a szemben álló felek.

Ugyanezen a napon Vlagyimir Putyin mozgósítást hirdetett. A II. Világháború befejezése óta nem volt példa erre.

Az orosz városokban újból tüntetések kezdődtek, több százezer ember pedig külföldre menekült.

Folytatódtak a Kijev és a többi nagyváros elleni rakétatámadások és a Donbasz elleni orosz offenzíva.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

A Haladás megvédte címét a férfi futsal NB I-ben, miután a döntő negyedik mérkőzésén hétfőn 5-4-re győzött a kihívó Kecskemét otthonában, ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.
Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Bevezényelnék a magyar fiatalokat a kötelező EU-s hadseregbe, aztán eldöntenék, hová küldjék őket bevetésre – Orbán Viktor nem hagyta szó nélkül Manfred Weber döbbenetes javaslatát, de a témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Női energiákkal telt meg a Millenáris Park + videó

Radar - Női energiákkal telt meg a Millenáris Park + videó

A hazai ínyencek legnagyobb seregszemléjét idén is a Millenáris Parkban tartották. Olyan női séfek, cukrászok, pékek, kistermelők kaptak fő szerepet az ikonikus fesztiválon, akik talán kevésbé kerülnek előtérbe a hagyományosan inkább férfiak által dominált szakmákban.
Radar - Egy éve veszett nyoma Suhajda Szilárdnak + videó

Radar - Egy éve veszett nyoma Suhajda Szilárdnak + videó

Napra pontosan egy éve érkezett a szomorú hír: nem keresik tovább a Himalája megmászása során eltűnt Suhajda Szilárdot. A sportoló első magyarként, oxigénpalack és teherhordók segítsége nélkül szerette volna elérni a világ legmagasabb pontját. Hogy sikerült-e neki, rejtély marad.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!