2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Napi aktuális 04:40

Radar

Radar - 34 000 pirotechnikai effekt a tűzijátékon

A Szent István-napi program mára egy komplex összművészeti alkotássá nőtte ki magát. Idén minden eddiginél látványosabb tűzijátékkal készülnek a szervezők. Mintegy 34 ezer pirotechnikai effekt lesz látható, köztük újdonságként egy Dunán úszó szikrázó virágszőnyeg. Emellett drón- és lézershow várja az érdeklődőket Magyarország születésnapján.

  • Radar - 34 000 pirotechnikai effekt a tűzijátékon

Az előző évek pazar show-ja után idén sem tétlenkedtek a szervezők. Április óta készülnek a tűzijátékra.

Tavaly egy lehetséges vihar miatt el kellett halasztani a programot. Semmit sem bíznak a véletlenre, minden eshetőségre felkészültek a szakemberek.

Több mint 50 pirotechnikus dolgozik a telepítésen. Hét uszályról, valamint a Szabadság- és az Erzsébet-hídról fogják fellőni a bombákat, üstökösöket és római gyertyákat.

Az előző évi program olyannyira jól sikerült, hogy nem csak a közönség soraiban aratott kimagasló sikert, hanem a rendezvényszakma Oscarját is elnyerte a 2022-es Szent István-nap rendezvénysorozata. De ezt is szeretnék felülmúlni.

A programsorozat missziója, hogy a magyar emberek és a városba látogató külföldiek egy szerethető, optimista ünnepen vehessenek részt.

Idén egyelőre tökéletes időjárás várható, így minden adott, hogy 20-án este 9 órakor ellőhessék a tűzijátékot.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!