2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Radar

Radar – 180 millió forint Michael Jackson kabátjáért?

Önök kiadnának több 10 vagy akár több 100 millió forintot, olyan ruhadarabokra, amelyeket híres sztárok használtak? Londonban egy ilyen aukcióra készülnek, ahol felbukkan majd egy olyan dzseki is, amelyet maga Michael Jackson használt 1984-ben egy üdítőital reklámban.

  • Radar – 180 millió forint Michael Jackson kabátjáért?

Michael Jackson 2009-es halála óta azon hírességek közé tartozik, akiknek relikviái a legkeresettebbek a világon. Mi sem bizonyítja jobban, hogy 2011-ben egy árverésen a Thriller című dalának videoklipjében viselt piros dzseki 1.8 millió dollárért azaz több mint 650 millió forintért kelt el. A mostani aukción beszerezhető kabát a szervezők szerint nem ennyire értékes, de így is 200 és 400 ezer font körül mozog, tehát 90 és 180 millió forint között van az értéke.

Mivel zenészekről, zeneszerzőkről, énekesekről szól az árverés természetesen nem hiányozhatnak az aukcióról a gitárok sem, amelyekből szintén lehet értékes darabokat szemezgetni, a legolcsóbb licit 35 ezer dolláról indul majd azaz nagyjából 16 millió forintról.

A szakértők szerint egyre nagyobb a kereslet a legendás sztárok által használt relikviák iránt.

További epizódok

Radar - A mélyből a magasba + videó

Radar - A mélyből a magasba + videó

Kiváló tanulmányi átlagot elérő, de hátrányos körülmények között élő gyerekek vehették át ösztöndíjukat az Országgyűlés elnökétől. 2023. november 27.
Radar - Beteg gyermekeknek szereztek különleges élményt + videó

Radar - Beteg gyermekeknek szereztek különleges élményt + videó

Off-road autózás és Honeybest koncert is várta a daganatos betegségből gyógyuló gyerekeket és szüleiket a Hungaroringen. 2023. november 27.
Radar - 70 éves lesz a legendás 6:3

Radar - 70 éves lesz a legendás 6:3

1953 november 25-én Angliában fölényes győzelmet aratva írta be magát az Aranycsapat örökre a labdarúgás történetébe. 2023. november 24.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!