2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:00

Radar

Radar – 1000 méter mélyen mentettek életet a magyar barlangi mentők

Egy intenzív osztálynyi orvosi eszközt is zsákokba tömörítve, a magyar barlangi mentők csapata ért le először az 1040 méter mélyen fekvő, bajbajutott barlangászhoz. A csapathoz tartozó orvos pedig azonnal vértranszfúziót hajtott végre a 40 éves férfin.

  • Radar – 1000 méter mélyen mentettek életet a magyar barlangi mentők

Marck Dickey egy nemzetközi felfedező csapattal indult felderíteni a törökországi Morca víznyelő mélységeit augusztus 31-én. Majd 1040 méteres mélységben gyomorvérzése lett, amely miatt nem tudott tovább mozogni. Feleségének több mint egy napig tartott a felszínre tartó út, hogy segítséget kérjen. A Magyar Barlangi Mentőszolgálat emberei pedig már szeptember 3-án a helyszínre érkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Egy különleges, figyelemfelhívó játékkal és különféle adományozási lehetőségekkel költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Szabadság téren felállított szurkolói zónába.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!