2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Radar

Közlekedés oktatás gyerekeknek

Road Safety – a biztonság az első” néven indított országjáró közlekedésbiztonsági oktatási programsorozatot első és második osztályos tanulóknak a Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség. A hetente új állomásra látogató eseménysorozat decemberig tart a főváros és tizenkét megyeszékhely központi szabadtéri helyszínein. A Start Stop mobilitási magazin stábja is ellátogatott a szolnoki eseményre.

Hír TV

További epizódok

Téli kirándulóhely

Jelenlegi változó világunkban a vizes élőhelyek megőrzése, fenntartása különösen indokolt. Látogatás az ország délkeleti részre a Tiszakécskei Nádirigó tanösvényre. 2022. január 21.

Lóháton a gyógyulás

A terapeuták a lóháton lévő gyerekekkel labdáznak, karikákkal játszanak, báboznak, mesélnek, de énekelnek és hangszereken is játszanak. 2022. január 21.

Élményközpontú tárlat a Metternich-kastélyban

Bajna bekerült a Nemzeti Kastélyprogram szerencsés kiválasztottjai közé, így mesésen újjászületik. 2022. január 21.

Legfrissebb híreink

Élet 20 négyzetméter alatt: a minigarzonok piaca

A 10-20 négyzetméter közötti ingatlanok, vagyis a minigarzonok/ minilakások különlegességük miatt mindig nagyobb figyelmet kapnak az átlagosnál. Igaz, csekély részét képezik a forgalomnak, de a Duna House szakértőinek tapasztalata alapján rengeteg lehetőség rejlik bennünk, és fajlagos költségük miatt ugyanolyan jelentős részét képezik az ingatlanpiaci volumennek, mint bármely más típusú ingatlan.

Bekezdett a lakáspiac januárban

Erősebb a kereslet mint a covid előtt, de gyengébb mint tavaly. Az ingatlan.com saját adatok alapján, közel egymillió telefonhívás alapján vetette össze az idei keresletet a 2021-es és 2020-as évkezdettel.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

A padel sportág ünnepe

A tenisz és a fallabda keverékét egyre többen játsszák Magyarországon is, tegnap pedig átadták a sportág első hazai fedett csarnokát.

Bámulatos természetfilm

Fehér Zoltán természetfilmes készített egy olyan alkotást, amely feltárja előttünk hazánk vízvilágának rejtett kincseit.

Egy éven belül 2550 kilométert gyalogolt

Egy előző adásunkban már megismerhették Szombati Orsi történetét, aki egy súlyos betegség leküzdése után döntött úgy, hogy új életet kezd. Azóta járja a világot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!