2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Radar

Ikonikus autócsodák Kaáli professzor múzeumában

Kaáli professzorról mindenkinek a lombik babák, a meddőségi kezelések jutnak eszébe. Kaáli István doktor 1992-ben elsőként alapított meddőségi centrumot Budapesten, azt azonban kevesen tudják róla hogy szenvedélyesen gyűjti a veterán járműveket. A gyűjteménye mostanra akkora, hogy múzeumot nyitott belőle.

Hír TV

További epizódok

Radar: Vezetéssegítő rendszerek

ABS, ESP, ASR... A mai modern járművek tele vannak vezetéssegítő rendszerekkel. De hogy pontosan mit jelentenek a rövidítések, annak Szabó János, a Start Stop mobilitási magazin riportere járt utána. 2021. november 29.

Radar: Havazás a világ több részén

A téma kapcsán a stúdióban Németh Lajos meteorológussal beszélgettünk. 2021. november 29.

Radar: Nők a súlyok alatt

A Radarban bemutattuk a női testépítők világát. 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar: Igazit vagy műfenyőt?

A karácsony közeledtével vissza-visszatérő kérdés, hogy műfenyőt vagy élőfenyőt válasszunk-e. A Radarban erre kerestük a választ.

Radar: Jótékony opera

Jótékonysági koncertsorozatokkal és Diótörő fesztivállal segít a hátrányos helyzetű gyerekeken és családokon a Magyar Állami Operaház.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!